Brand

Weer eens even een berichtje vanaf de Tigerstelling. Misschien ben je ze ondertussen al eens tegen gekomen bijvoorbeeld op zijn website https://www.gromet.nl/ of op zijn kanaal op You Tube. De filmpjes van Germen de Groot uit Midsland. In deze periode, waarin mensen aan huis gebonden zijn en waarin veel Terschelling liefhebbers hun favoriete eiland niet kunnen bezoeken, legt Germen veel plekjes in beeld vast. Hij doet daar velen een plezier mee, de beelden zijn via de sociale media te bekijken. Via de Facebook pagina : “Germen Midsland” kan je zien wat Germen allemaal doet. .
Vandaag was Germen op bezoek op de Tigerstelling. Vanzelfsprekend met inachtneming van de gepaste afstanden hebben we een rondje gelopen en laten graag het resultaat zien. Zo kunnen we toch nog wat bij je zijn, want het is echt stil op de Tiger. Als vrijwilligers missen we elkaar maar ook onze enthousiaste bezoekers en volgers missen we ontzettend. Het is nu even niet anders, kijk maar even en blijf gezond, dat is nu het allerbelangrijkste !!!! .

Groet vanaf de Tiger.?Het bunkerproject op Terschelling wordt mede mogelijk gemaakt door:
sponsors Bunker project Terschelling De volgende personen of bedrijven hebben een donatie gedaan aan Stichting Bunkerbehoud Terschelling:
Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling
Copyright 2017- 2024 - Stichting Bunkerbehoud Terschelling | vormgeving sponsors