Brand

Ook dit jaar is de Tigerstelling weer opgenomen in de route van de Lytse Fjoertoer op vrijdag 24 maart en de grote Fjoertoer op zaterdag 25 maart. Net als vorig jaar zullen de vrijwilligers van het Bunkermuseum Terschelling hun uiterste best doen om de stelling weer prachtig uitgelicht te krijgen.

Vooral onze Merel is al weken bezig om de nieuw aangeschafte verlichting uit te testen en te bepalen waar de lampen het best tot hun recht komen.

Ook de route over de stelling is vrij gemaakt van obstakels.

Kortom, op de Tigerstelling is weer alles in het werk gesteld om de deelnemers aan de Fjoertoer 2023 een onvergetelijke avond te bezorgen.

Voor diegenen die niet bekend zijn met dit fenomeen en toch het weekend van 24 – 25 maart op Terschelling zijn, is het absoluut de moeite waard om in het donker alle verrassende vuur- en lichteffecten die op vele plaatsen in de route door Eilanders zijn gecreëerd, te bekijken.

Voor verdere informatie over de Fjoertoer en de routes van de Lytse Fjoertoer en de 17 km en de 22 km kunt u terecht op de website van de Fjoertoer Terschelling

In onderstaande galerij een kleine impressie van afgelopen Fjoertoer 2022 en Merel haar voorbereidingen.


Het bunkerproject op Terschelling wordt mede mogelijk gemaakt door:
sponsors Bunker project Terschelling De volgende personen of bedrijven hebben een donatie gedaan aan Stichting Bunkerbehoud Terschelling:
Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling
Copyright 2017- 2024 - Stichting Bunkerbehoud Terschelling | vormgeving sponsors