Brand

Vanwege de grote vraag van vele bezoekers van het Informatiecentrum op de Tigerstelling, om ook in de grote Commando bunker (G52 – Bertha) en luchtafweergeschut bunker (G23 – Sleutel) te mogen kijken, gaat het Bunkermuseum Terschelling deze zomervakantie een Pilot starten.

Naast de reguliere openingstijden en tickets kunnen bezoekers op 8 woensdagen, van 10 juli t/m 28 augustus, (onder voorbehoud van beschikbare vrijwilligers) uitsluitend tussen 13:00 uur en 16:00 uur naast het informatiecentrum en de 6 themabunkers ook de bovengenoemde bunkers bezoeken.

De tickets voor deze pilot zijn alleen op de woensdag zelf, voor een aangepaste prijs van € 10,00 te koop in het informatiecentrum.

Bezoekers krijgen een speciale routekaart met daarop de beschrijving en functie van beide bunkers, hiermee kunnen zij via een aangegeven route zelfstandig door de bunkers lopen. Vrijwilligers van het museum zijn aanwezig voor toezicht en voor het eventueel beantwoorden van vragen.

Indien bezoekers liever door een gids worden meegenomen in het verhaal over de stelling en Terschelling in WOII, dan is een reguliere rondleiding te boeken via de website https://bunkersterschelling.nl/excursies/ of aan het loket bij de VVV-Terschelling, Willem Barentszkade 19 A, West-Terschelling.

Tot ziens op de Tigerstelling.


Het bunkerproject op Terschelling wordt mede mogelijk gemaakt door:
sponsors Bunker project Terschelling De volgende personen of bedrijven hebben een donatie gedaan aan Stichting Bunkerbehoud Terschelling:
Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling
Copyright 2017- 2024 - Stichting Bunkerbehoud Terschelling | vormgeving sponsors