Brand

Het voorjaar komt eraan en bij het Bunkermuseum is dat goed merkbaar. Langzaam komt alles uit de winterslaap en vinden de bezoekers weer hun weg naar de Stelling.

Maar op de Tigerstelling is er in de wintermaanden keihard doorgewerkt. Heel veel terreinonderhoud om het gebied weer goed toegankelijk te maken voor onze bezoekers en een goed zichtveld te creëren.

Ook is er hard doorgewerkt om de Udet-expositie in Bunker K zover gereed te krijgen zodat deze bunker in het nieuwe seizoen toegankelijk is voor onze betalende bezoekers. Met de QR-code is, in deze bunker, de expositie straks te zien en in de onderdoorgang is dan nog een film over deze Duitse boei te bekijken. Weer een mooie aanwinst voor ons museum.

Op het terrein liggen nog steeds bunkers onder het zand en als deze bunkers binnen de erfgrens van de stelling liggen wordt er gewerkt om deze weer tevoorschijn te krijgen. Want er is eigenlijk niets leuker dan te graven en hopelijk weer bijzondere vondsten te doen.

Vanaf 1 maart is het Informatiecentrum weer op dinsdag open en in april zal ook de woensdag er weer bijkomen.

Goede Vrijdag 29 maart is het Informatiecentrum extra open en op ook maandag 1 april, 2e Paasdag (en dit is geen grapje), is het Informatiecentrum extra open. Op beide dagen zullen er rondleidingen gegeven worden.

Kijk voor de juiste openingstijden van het Informatiecentrum altijd eerst op de homepagina van onze website: www.bunkersterschelling.nl

Voor excursies altijd op de Excursiepagina van onze website.

Uiteraard kunt u ook altijd rechtstreeks bij de VVV Terschelling tickets voor de rondleiding boeken.


Het bunkerproject op Terschelling wordt mede mogelijk gemaakt door:
sponsors Bunker project Terschelling De volgende personen of bedrijven hebben een donatie gedaan aan Stichting Bunkerbehoud Terschelling:
Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling
Copyright 2017- 2024 - Stichting Bunkerbehoud Terschelling | vormgeving sponsors