Brand

De afgelopen maanden is het om verschillende redenen wat stil geweest met nieuwsfeiten over de Tigerstelling op onze internet site. Maar het werk ging gewoon door en er is veel gebeurd en veranderd op de stelling.

Er zijn “nieuwe” bunkers opgegraven en leeggehaald, andere bunkers zijn opengesteld voor publiek en er is een nieuw startpunt voor de rondleidingen. Ook de inrichting van verschillende bunkers, waaronder die van de Bertha bunker, hebben spectaculaire metamorfoses ondergaan.

Kortom te veel om in een klein bericht weer te geven.

Daarom is besloten om een overzicht van de vele veranderingen en werkzaamheden te gaan maken. Op dit moment wordt daar hard aan gewerkt. Om het geheel een beetje leesbaar te houden is besloten om dit in 2 delen te publiceren. Deel 1 van januari t/m juni 2018 zal in december geplaatst worden en uiterlijk half januari 2019 staat deel 2 juli t/m december van het jaaroverzicht 2018 op de site.

Elke maand wordt daarin kort beschreven en zullen er bijzondere feiten en werkzaamheden genoemd worden over de ontwikkelingen van die maand op de Tigerstelling. Onder elk maandoverzicht is dan een selectie van foto’s toegevoegd van werkzaamheden van die afgelopen maand.

Mocht u nu al op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen, dan is onze Facebookpagina een aanbeveling. Hierop wordt wekelijks een overzicht in tekst en beeld gegeven van de bijzonderheden van die afgelopen week. https://www.facebook.com/BunkermuseumTerschelling/

Ten slotte wensen wij u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019

Tot ziens op de Tigerstelling.


Het bunkerproject op Terschelling wordt mede mogelijk gemaakt door:
sponsors Bunker project Terschelling De volgende personen of bedrijven hebben een donatie gedaan aan Stichting Bunkerbehoud Terschelling:
Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling
Copyright 2017- 2024 - Stichting Bunkerbehoud Terschelling | vormgeving sponsors