Brand

VeldPost Tiger nr. 2 is uit!

Voor de laatste en actuele informatie kunt u, zoals bekend, altijd onze facebook pagina bekijken of deze website bezoeken. De informatie op beide sites wordt consequent bijgehouden en dat is, zeker in deze onzekere coronatijd, geen overbodige luxe.

Zo nu en dan krijgt onze website er ook weer een extra functie bij. Sinds afgelopen november is er een Nieuws van het Front archief toegevoegd waarmee alle berichten, tot de allereerste aan toe, terug gelezen kunnen worden. Zeker zo handig als u nieuwsgierig bent wat er de afgelopen jaren voor noemenswaardige gebeurtenissen hebben of gaan plaatsvinden op de stelling.

Voor wat betreft de totale lay-out van de website zijn er voor komend jaar nog wat veranderingen op komst. Veel informatie dateert nog uit de beginjaren van de Stichting en is nodig aan een update toe. In het nieuwe seizoen gaan wij, van de redactie, samen met onze websitebeheerder, Vincent Zwart van VZ Vormgeving, om de tafel zitten om het een en andere uit te werken.

Vanaf nu is de digitale verspreiding van de (Nieuwsbrief) VeldPost Tiger ook via de website. Via een aparte link en wachtwoord sturen wij, alleen aan vrienden en sponsoren van de Stichting Bunkerbehoud Terschelling, de nieuwsbrief. Dit zonder beperkingen van bestandsgroottes die er anders via een mailbericht zouden zijn. Voor de vrienden of sponsoren betekent dit ook dat zij makkelijk alle voorgaande edities kunnen teruglezen.

Mocht uw interesse zijn gewekt en wilt u ook de VeldPost Tiger 2 en de voorgaande exemplaren kunnen lezen, wordt dan vriend of sponsor van de Stichting Bunkerbehoud Terschelling.

Op deze website onder het kopje – WORD VRIEND ­– vind u het aanmeldformulier.

De redactie en alle vrijwilligers wensen u hele fijne feestdagen, een gezond 2022.

Wij hopen u weer terug te zien op de Tigerstelling in 2022, als bezoeker, vriend of Sponsor van onze Stichting / Bunkermuseum Terschelling.


Het bunkerproject op Terschelling wordt mede mogelijk gemaakt door:
sponsors Bunker project Terschelling De volgende personen of bedrijven hebben een donatie gedaan aan Stichting Bunkerbehoud Terschelling:
Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling
Copyright 2017- 2024 - Stichting Bunkerbehoud Terschelling | vormgeving sponsors