Brand

De “poppies” bloeien en nu is het gelukkig zover. Na een winter en voorjaar waaraan geen eind leek te komen staan we weer in de startblokken.

Het Bunkermuseum gaat weer open nog met de nodige beperkingen, dat wel.

Vanaf zaterdag 5 juni is het Informatiecentrum op de Tigerstelling weer geopend kunnen er weer zelf een aantal bunkers en exposities worden bekeken waaronder de expositie over de eilander tewerkgestelden en de zeeliedenexpositie.

De openingstijden van het infocentrum zijn: Dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00 en op Zondag van 11.30 tot 15.30.

In de gebouwen (binnen) is het dragen van een mondkapje verplicht, de onderlinge afstand geldt van 1,5 m. (m.u.v. personen van een zelfde huishouden) en registratie is verplicht.

De rondleidingen met gids starten op dinsdag 8 juni.

Reserveren is noodzakelijk dit kan online via onze website: https://bunkersterschelling.nl/excursies/ of via de VVV boekingssite : https://www.vvvterschelling.nl/…/bunkers-op…

Er kunnen maximaal 6 personen per rondleiding gereserveerd worden. Ook hier gelden de genoemde beperkingen. In de bunkers die bezocht worden staat desinfectiemiddel.

We zijn er dus nog niet helemaal maar gelukkig er kan weer iets.

Tot ziens bij het Bunkermuseum !!??????


Het bunkerproject op Terschelling wordt mede mogelijk gemaakt door:
sponsors Bunker project Terschelling De volgende personen of bedrijven hebben een donatie gedaan aan Stichting Bunkerbehoud Terschelling:
Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling
Copyright 2017- 2024 - Stichting Bunkerbehoud Terschelling | vormgeving sponsors