Brand

Toekenning subsidies voor herinrichting bezoekerscentrum

De expositie in het bezoekerscentrum van het Bunkermuseum staat er inmiddels 10 jaar en er wordt al een tijdje nagedacht om de expositie te vervangen en te vernieuwen om het museum ook naar de toekomst toe zijn aantrekkelijkheid te laten behouden en waar mogelijk te verbeteren. Een ingrijpende operatie waaraan flinke kosten verbonden zijn.

En hoe blij zijn we dat het Waddenfonds en andere bijdragers ons een forse financiële ondersteuning hebben toegezegd waarmee we het project ook daadwerkelijk mogelijk kunnen maken. Daarmee kunnen we aan de slag met een totaal nieuwe inrichting waarmee we een tijdlijn door de oorlogsperiode kunnen bouwen en waarin we gebruik kunnen maken van hedendaagse technologieën en audio/visuele presentaties.

De bedoeling is de nieuwe expositie in 2025 te openen, ter gelegenheid van de 80-jarige bevrijding van Terschelling. Hieronder kunt u het persbericht lezen van het Waddenfonds over deze toekenning.


Het bunkerproject op Terschelling wordt mede mogelijk gemaakt door:
sponsors Bunker project Terschelling De volgende personen of bedrijven hebben een donatie gedaan aan Stichting Bunkerbehoud Terschelling:
Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling Donateurs Stichting Bunkerbehoud Terschelling
Copyright 2017- 2024 - Stichting Bunkerbehoud Terschelling | vormgeving sponsors